Alles-in-1 pakket BV: NRVT

Duur:
Online
Aantal PE-punten:
20 PE-punten

Slimmer je PE-punten behalen voor NRVT Bedrijfsmatig Vastgoed? En hiermee meteen voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen? Het REBS Online ‘Alles-in-1 pakket’ is precies wat jij zoekt, met de laatste trends, best practices en software tools. Je kunt direct werken aan die mooie toekomst in deze nieuwe markt. 

€ 995 excl. BTW

Geen bijkomende kosten.

Schrijf je nu in

Volledig online

Je behaalt met het REBS Online ‘Alles-in-1 pakket’ ál je PE-punten voor NRVT Bedrijfsmatig Vastgoed. Het pakket bestaat uit de allereerste online TaxatieSummit en 2 virtual classes. De virtual classes en de TaxatieSummit volg je op een vast moment én op een plek die jou uitkomt. Hierna heb je gegarandeerd geen omkijken meer naar je educatieverplichtingen voor dit jaar.

100% tevredenheidsgarantie; is het niets voor jou? Dan kun je gewoon stoppen met de virtual classes en de opleiding klassikaal volgen in december.

‘Alles-in-1 pakket’: premium content

Het pakket nieuwe, relevante en actuele thema’s. Met sterke focus op de uitdagingen van nu én de toekomst. Ons geheim? Premium content, ontwikkeld en gedoceerd door échte experts. Wij blijven je graag verrassen, onszelf verbeteren en gaan nét dat stapje verder. Alles voor die optimale klantbeleving met premium content, topdocenten, maatwerk en service.

Online TaxatieSummit

De eerste online TaxatieSummit is hét toonaangevende antwoord in het razendsnel veranderende vak van taxateur. Nieuwe digitale technologieën en klantbehoeftes vragen om een verfrissende manier van zaken doen. Voor nu, morgen en overmorgen.

De TaxatieSummit is dé nieuwe ontmoetingsplaats voor alle belangrijke taxateurs in het commercieel vastgoed. Met vooraanstaande topsprekers en leertracks met workshops over de impact van corona op taxaties.

Waarom bij REBS?

 1. Ontdek de impact van corona op taxaties
 2. Leer van échte (inter)nationale experts
 3. Inclusief ticket online TaxatieSummit
 4. 100% tevredenheidsgarantie
 5. Gegarandeerd voldoen aan je educatieverplichtingen
 6. Verzeker je van de REBS Service

Algemeen

Slimste opleidingsroute:Ja
Studiemateriaal:Ja
Virtual Class:2 dagen: 09.30 – 16.00 uur
TaxatieSummit:

29 oktober 2020: 09.00 - 13.00 uur

30 oktober 2020: 09.00 - 13.00 uur

PE-punten

PE-punten NRVT:

20 PE-punten (facultatief)

Kosten

Prijs:€ 995 (excl. BTW). Geen bijkomende kosten
Betaalmogelijkheden:Factuur op rekening of iDEAL
Betalen in termijnen:Ja, is mogelijk

Extra service

Reminder van deelname:Ja, via e-mail
Controlebericht
juiste PE-registratie:
Ja, via e-mail

Annuleren en wijzigen

Gratis wijzigen:Tot 5 werkdagen voor de start
Gratis annuleren:Tot 14 dagen voor de start

Inschrijven

Lastminute inschrijven:Tot 2 werkdagen voor de start
Optie nemen mogelijk:Ja, neem voor de mogelijkheden contact met ons op
Inschrijvingsmogelijkheden:24/7 online, live chat, WhatsApp, telefonisch en per mail

Wat ga je leren?

Dit ga je leren:

 • Wwft

 • Brokers' Opinion of Value (BOV)

 • Gebruik elektronische databases

 • Rekenen voor gevorderden

 • Mate van diepgang in taxaties

 • TaxatieSummit

Cees Schekkerman

Mijn naam is Cees Schekkerman. Ik ben bijna 25 jaar actief in het commercieel vastgoed. Ik was 17 jaar werkzaam bij Troostwijk Taxaties en bijna 5 jaar als director Valuations bij Colliers International. Sinds 2013 ben ik partner bij NAI Netherlands. Ook ben ik voormalig voorzitter van de kamer...

Lees verder
Matthijs Feringa

Mijn naam is Matthijs Feringa. Ik ben ruim 12 jaar actief als taxateur en vastgoedadviseur. Ik begon mijn carrière bij DTZ Zadelhoff in 2007. Sindsdien ben ik met vele sectoren en (vastgoed)categorieën in aanraking geweest. In de eerste jaren deed ik voornamelijk taxaties ten behoeve van...

Lees verder
Norbert Steentjes

Mijn naam is Norbert Steentjes. Ik ben taxateur van branche-specifiek vastgoed. Na mijn opleiding als rentmeester ben ik mijn loopbaan ooit begonnen bij Rijksoverheid. Via de Directie Beheer Landbouwgronden kwam ik terecht bij de Dienst Domeinen, onderdeel van het huidige Rijks Vastgoedbedrijf. Als...

Lees verder
Pascal van Boxtel

Mijn naam is Pascal van Boxtel. Ik ben ruim 20 jaar actief als vastgoedtaxateur en -adviseur. Ik ben mijn carrière begonnen bij een internationaal accountants- en belastingkantoor (PwC). Vervolgens werkte ik 10 jaar bij FGH Bank op de afdeling Taxaties & Research. Ik ben medeoprichter en...

Lees verder
Robert van Asch

Ik ben managing director en consultant Risk & Compliance bij Consignium. Ik ben nu ruim 12 jaar actief op het gebied van de wet, ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering (WWTF), Sanctiewet (SW) en thema’s als transactiemonitoring, witwasconstructies en anti money laundering. We...

Lees verder
Gemiddeld cijfer voor Alles-in-1 pakket BV: NRVT
Beveelt u deze opleiding aan

Plaats een beoordeling

Draag bij aan de ontwikkeling van kinderen

REBS ondersteunt stichting leergeld

€ 995 excl. BTW

Geen bijkomende kosten.

Deze opleiding bestaat uit meerdere data:
Bekijk hier het lesrooster

Vraag deze opleiding incompany aan
 • Al 8 jaar de nr. 1 opleider voor koplopers
 • De beste docenten uit de business
 • Gratis annuleren tot 14 dagen voor start
 • Klanten geven onze service 8,4 (8787 beoordelingen)

Alternatieven

Alles-in-1 pakket BV: NRVT en VastgoedCert

Duur:
Online
PE-Punten:
20 PE-punten

Slimmer je PE-punten behalen voor NRVT & VastgoedCert Bedrijfsmatig Vastgoed? En hiermee meteen voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen? Het REBS Online ‘Alles-in-1 pakket’ is precies wat jij zoekt, met de laatste trends, best practices en software tools. Je kunt direct werken aan die mooie toekomst in deze nieuwe markt. 

€ 995 excl. BTW
Toevoegen aan vergelijking  Bekijk

Alles-in-1 pakket BV: VastgoedCert

Duur:
Online
PE-Punten:
12 PE-punten

Slimmer je PE-punten behalen voor VastgoedCert Bedrijfsmatig Vastgoed? En hiermee meteen voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen? Het REBS Online ‘Alles-in-1 pakket’ is precies wat jij zoekt, met de laatste trends, best practices en software tools. Je kunt direct werken aan die mooie toekomst in deze nieuwe markt.

€ 600 excl. BTW
Toevoegen aan vergelijking  Bekijk
Heeft u een vraag?