REBS Permanente Educatie Service

De Permanente Educatie Service ontzorgt jou volledig bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT, RICS en VastgoedCert. Zo hoef je niet meer te denken aan de nieuwste educatieregels, de slimste en snelste leerroutes, en ook niet te kiezen. Nou ja, of je de opleiding online of klassikaal wilt volgen en wanneer. Dat is alles. Bespaar tijd en energie en laat REBS jouw permanente educatie slim regelen.

De voordelen op een rijtje 

 • Verzeker je altijd van de slimste leerroutes
 • Profiteer van korting bij meerdere inschrijvingen
 • Kies zelf je favoriete opleiding (thema’s, online of klassikaal) 
 • Verzeker je van de beste klantenservice
 • Gegarandeerd geen omkijken meer naar je educatieverplichtingen
 • Gratis en vrijblijvend

Ik wil al mijn PE-punten behalen Ik heb dit jaar al PE-punten behaald

Aanvragen in 2 stappen

Ruim 725 bedrijven gingen je voor

 1. Wat heb je nodig?
  Bekijk wat je aan permanente educatie behoort te volgen. Bekijk hiervoor je persoonlijke pagina van VastgoedCert, NRVT en/of RICS.
 2. Makkelijk en snel aanvragen
  Geef binnen 1 minuut online je educatiebehoefte, je gewenste plaats en startperiode aan ons door.

Kom je er niet uit? Maak een foto van je PE-puntenoverzicht en verstuur deze naar ons via WhatsApp of per mail. Of stuur je inloggegevens via de chat. We kijken graag met je mee. Je privacy is bij REBS in goede handen. 

Dit doet de Permanente Educatie Service voor jou 

Binnen 1 werkdag krijg je van ons een educatieplan op maat. Met de slimste en snelste leerroute, en verschillende mogelijkheden bij jou in de buurt. Hierna heb je geen omkijken meer naar je educatieverplichtingen. Als je een keuze hebt gemaakt uit de mogelijkheden, dan kun je snel bij ons boeken. Simpeler kan niet.

Hoe werkt het met meerdere personen? 

Je kunt makkelijk en snel voor meerdere personen de REBS Permanente Educatie Service aanvragen. Vervolgens krijg je voor elke persoon een educatieplan op maat. Volledig afgestemd op ieders educatiebehoefte en wensen. 

Heeft u een vraag?