Incompany & maatwerk

REBS biedt trainingen, opleidingen en coachingprogramma's voor bedrijven en medewerkers. Met de juiste oplossing voor elke opleidingsvraag. Iedereen kan nu een efficiënte, eenvoudige en flexibele training volgen, dankzij de incompany- en maatwerktrajecten.

Behoefte en wens

REBS inventariseert de behoeftes en wensen binnen jouw bedrijf. Gaat het om een betere organisatie van de permanente educatie? Het beste uit je mensen halen? Innovatie van het businessmodel? Het succesvol uitrollen van een nieuwe bedrijfsstrategie? 

REBS is graag jouw rechterhand. Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf en jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Kant-en-klaar of op maat

REBS zorgt voor een kant-en-klare cursus of een op maat samengesteld programma. Net wat voor jouw organisatie het beste werkt. We bieden onder meer leiderschap- en ontwikkeltrajecten, sales bootcamps en (online) marketingtrainingen. Met de beste docenten. Voor een vaste prijs. Mét startgarantie. In-house of op een inspirerende locatie buiten de deur.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan  

REBS Incompany Traject

REBS biedt alle opleidingen uit het aanbod ook incompany aan. Met een REBS incompany traject leren jouw medewerkers hun werkzaamheden te verbeteren in de dagelijkse praktijk.

Efficiënt, eenvoudig en flexibel trainen met onder meer permanente educatie, online marketingtrainingen of een competentiegerichte cursus. Voor een vaste prijs. Mét startgarantie.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Staat jouw opleiding er niet bij? Bel dan voor een gratis adviesgesprek.

De USP's van het REBS Incompany Traject

 • Leer van de beste docenten

  REBS werkt alleen met de beste professionals uit de business. Didactisch sterk onderlegd en met veel kennis en ervaring.

  De theorie wordt aangevuld met actuele praktijkvoorbeelden. Met extra focus op vernieuwing, inspiratie en resultaat.

 • Gemak

  REBS kan de complete organisatie voor je uit handen nemen met de Premium Service en online planningstool. Je behoudt zelf de regie en blijft op de hoogte van de voortgang, maar bespaart veel tijd.

 • Flexibiliteit

  REBS geeft trainingen op elke gewenste locatie, dag en tijdstip. Bij jouw bedrijf of op een locatie naar keuze. We kunnen je ook helpen met het vinden en boeken van een inspirerende locatie.

 • Startgarantie

  REBS garandeert je dat de cursus van start gaat voor de ingeschreven deelnemers. Vallen er deelnemers af, dan kan dezelfde cursus via het open aanbod van REBS worden gevolgd.

 • Efficiënt

  REBS biedt de snelste en beste opleidingsroute. Kwaliteit staat voorop, evenals actuele kennis en vaardigheden.

  Tijdens het traject kunnen we nog meer aandacht geven aan de door jou aangegeven onderwerpen. De cases sluiten dan ook aan op jouw praktijk.

 • Maatwerk

  Heeft jouw bedrijf, team of landelijke franchise makelaarsformule een specifieke leervraag? REBS is graag jouw opleidingspartner en adviseur. We bieden totaaloplossingen, variërend van een compleet nieuwe cursus of leertraject, eigen academy of combinatie van opleidingsvormen.

  De REBS adviseurs ontwikkelen al 20 jaar unieke op maat gesneden leertrajecten. Voor én met onze klanten. We werken met de beste docenten en nieuwste leermethodes. Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

  De USP's van het REBS Maatwerk Traject

  Kies je eigen experts

  REBS Maatwerk betekent ook echt maatwerk. Je bepaalt niet alleen zelf de onderwerpen van het traject, maar kiest ook de docenten. Welke experts wil je inzetten? Wie zetten jou en je medewerkers aan tot leren, nadenken, discussie en groei?

  Laat het ons weten! REBS heeft een krachtig netwerk en 20 jaar ervaring. We kunnen je dus op een effectieve manier helpen bij het waarmaken van jouw ambities.

  Docenten met passie

  REBS werkt alleen met gerenommeerde docenten. Zij kunnen zichzelf inschrijven op jouw traject. Dáár waar zij de meeste ervaring in hebben en het grootste verschil kunnen maken.

  Zo halen we samen het beste uit jouw medewerkers. Deze werkwijze zorgt voor meer inspiratie en een beter resultaat.

  Merk, mensen, doel en doelgroep centraal

  REBS zorgt ervoor dat je jouw doelen kunt bereiken. Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een REBS maatwerkadviseur bepalen we hoe jouw bedrijf er nu voorstaat en waar je naartoe wilt. Alle factoren die hiermee samenhangen, worden meegenomen.

  Zo komen we tot dé maatwerkoplossing en ideale leermix die het beste past bij jouw einddoel, medewerkers, merk, en doelgroep. Theorie laten we aansluiten op de praktijk binnen jouw bedrijf. Na afloop van het REBS Maatwerk Traject bekijken we samen of de doelstellingen worden behaald. Uiteraard zijn follow-up trainingen mogelijk.

  Samen sterk

  REBS is graag jouw sparringpartner. Samen boeken we resultaat, door onze opleidingservaring en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied te combineren met jouw kennis over het bedrijf en je medewerkers. We gaan graag voor een plezierige en succesvolle lange termijn samenwerking. Jouw wensen en gemak staan centraal.

  Je werkt bij ons met een vast aanspreekpunt en team. Zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we samen bepalen wat het beste werkt voor jouw organisatie. Onze partnerships met bijvoorbeeld FGH Bank, Troostwijk en NVM-afdeling Gouda bewijzen het succes van de samenwerkingsformule.

  P&O Advies en Begeleiding

  REBS helpt met het vaststellen van strategische leerdoelen en ze te behalen. We doen dit door het opzetten van een eigen academy, de ontwikkeling van een integraal opleidingsplan of competentieontwikkeling voor medewerkers.

  Advies, invoering en nazorg maken dat de juiste koers binnen jouw bedrijf kan worden geïmplementeerd. Optimaal maatwerk dus. Zo halen jij, jouw organisatie en medewerkers alles uit het leertraject.

  Snelle en eenvoudige organisatie

  REBS kan de complete organisatie voor je uit handen nemen met de Premium Service.

  Je behoudt zelf de regie en blijft op de hoogte van de voortgang, maar bespaart veel tijd. Je kunt gebruik maken van de handige REBS app met alle opleidingsinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Zo hebben jij en je collega´s via de smartphone altijd alle actuele gegevens bij de hand.

  Tijd om te groeien

  REBS helpt je direct vooruit 

  Vraag vrijblijvend een offerte aan  

  Heeft u een vraag?