Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

 1. Ga naar onze website www.rebs.nl.
 2. Klik op de button 'Alle opleidingen'. Je kunt links je voorkeuren aangeven voor wat betreft vakgebied, startdatum of plaats.
 3. Je vindt een programmabeschrijving van de opleiding die je interesse heeft, onder de button 'Bekijk'. Ook lees je hier beoordelingen van anderen.
 4. Als je wilt, kun je de opleiding vergelijken met andere opleidingen. Zo maak je de beste keuze voor jezelf of je medewerkers. Volg de button 'Toevoegen aan vergelijking'.
 5. Schrijf je in via de button 'Schrijf je in voor deze opleiding'.
 6. Wil je de opleiding liever incompany (laten) volgen? Dat kan! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op

REBS verzorgt opleidingen door het hele land. Je hoeft daarom bij ons nooit lang te reizen. 

Hier kun je terecht voor je REBS-opleiding:

 1. Alkmaar
 2. Almere
 3. Amsterdam
 4. Apeldoorn
 5. Arnhem
 6. Breda
 7. Den Haag
 8. Eemnes
 9. Eindhoven
 10. Groningen
 11. Haarlem
 12. Heerenveen
 13. Nijmegen
 14. Ridderkerk
 15. Tilburg
 16. Utrecht
 17. Zaltbommel
 18. Zwolle

Vind jouw opleiding. Wil je ontzorgt worden bij het regelen van de permanente educatie voor NRVT en VastgoedCert? Kies dan voor het gemak van onze Permanente Educatie Service

Een goede docent behoort verschillende kwaliteiten te hebben: vakinhoudelijk sterk, kennis over de business, oprecht betrokken en didactisch goed onderlegd. Niet iedereen beschikt over deze kwaliteiten. Bij REBS zorgen wij voor de beste professionals in de business. Zij hebben hun kennis en ervaring opgedaan bij gerenommeerde bedrijven en/of bijzondere prestaties geleverd.

Onze docenten ondersteunen de theorie met praktijkgerichte, actuele voorbeelden. Met extra focus op vernieuwing en inspiratie. Met hun empathisch vermogen en bijzondere aandacht voor jouw specifieke case bieden zij handvatten om de opgedane kennis direct toe te passen. Bekijk hier al onze docenten.

We selecteren streng en werken alleen met communicatieve, gedreven en vooruitstrevende docenten. Het kan voorkomen dat je desondanks niet tevreden bent over jouw docent. Neem in dat geval contact met ons op. We nemen direct maatregelen.

Elke locatie moet goed bereikbaar zijn. Daarom selecteren we op ligging en aanwezigheid van parkeergelegenheid. Bovendien moet de locatie vanzelfsprekend makkelijk te vinden zijn. We proberen waar mogelijk ook rekening te houden met goede bereikbaarheid met het OV. 

REBS verrast graag met nieuwe en bijzondere locaties. Een toplocatie inspireert en motiveert. Het maakt je leerdag compleet! Bij ons volg je opleidingen in bijzondere vastgoedprojecten, jachthavens, watertorens, musea of kastelen. We proberen waar mogelijk de bekende vergaderlocaties te vermijden. Alleen als het echt niet anders kan, volg je de opleiding in een hotel.

Verder letten wij bij de keuze op fris, gezellig en sfeervol. Bovendien houden deelnemers van veel glas en een comfortabel klimaat, met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Verder moeten stoelen en tafels comfortabel zijn en komt de grootte van de ruimte overeen met de omvang van de groep.

Je ontvangt een deelnamebevestiging per e-mail. Hierin staat ook het adres van de locatie.

 1. Klik op de button 'Opleidingen'. Kies de opleiding waarover je beoordelingen wilt lezen.
 2. Bij de opleiding vind je de button 'Bekijk'. Klik hierop.
 3. Onder de button 'Beoordelingen' kun je de ervaringen van anderen lezen.

Dit verschilt per opleiding. Mocht een bepaald opleidingsniveau of voorkennis nodig zijn, dan staat dit aangegeven bij de betreffende opleiding.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor gericht advies en antwoord op je vragen.

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Hoe kleiner de groep, hoe beter je kunt netwerken en ervaringen kunt uitwisselen. Een kleinere groep betekent meer persoonlijke aandacht van je docent en een beter resultaat.

REBS kiest bij de reguliere opleidingen bewust voor maximaal 25 deelnemers per groep. Hierdoor stijgt het leereffect. Klanten ervaren dit als groot voordeel.

We houden graag rekening met jouw persoonlijke wensen. Volg je een speciaal dieet? Geef dit uiterlijk 2 werkdagen voor de start van de opleiding aan ons door via info@rebs.nl. Je kunt ook bellen met onze klantenservice op 035 - 2400 252. We zorgen ervoor dat de cateraar rekening houdt met je persoonlijke wensen.

REBS beschikt over verschillende erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Zo zijn we erkend door het NRTO en CEDEO.

Het NRTO keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit. Een NRTO-lid:

 • Is transparant
 • Is helder over de leeruitkomsten van opleidingen en trainingen
 • Meet de klanttevredenheid
 • Komt gemaakte afspraken na
 • Zet deskundige docenten, trainers en adviseurs in
 • Investeert in de deskundigheid van zijn personeel
 • Heeft zijn processen in orde
 • Streeft naar continu verbetering

Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Onze permanente educatieprogramma´s zijn geaccrediteerd door brancheorganisaties en kwaliteitsregisters als: NRVT, RICS, VastgoedCert, NVM, VastgoedPRO en De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Ja. In de definitieve bevestiging en de reminder die je van ons ontvangt, vind je een deelnemerslijst. Zo weet je wie er deelneemt aan jouw opleiding.

REBS is eerlijk over de kosten. Bij de meeste opleidingen zijn de deelnamekosten inclusief locatiekosten, catering en studiemateriaal. Geen bijkomende kosten, tenzij anders door ons aangegeven. 

REBS kan alle opleidingen incompany verzorgen. Lees hier meer over de voordelen van onze incompanytrajecten. 

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor gericht advies en een vrijblijvende offerte.

Website    Klik hier voor een gratis adviesgesprek
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Zeer zeker. De REBS adviseurs ontwikkelen al 20 jaar voor en met onze klanten unieke op maat gesneden leertrajecten. Met de beste docenten en nieuwste leermethodes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Voor een incompany- of maatwerktraject kun je een gratis adviesgesprek aanvragen. Tijdens een persoonlijk gesprek met een REBS adviseur wordt bepaald hoe je bedrijf ervoor staat en waar je naartoe wilt. We bekijken samen alle factoren die hiermee samenhangen om jouw doelen te bereiken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan via:

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl
WhatsApp06 31947578

We bedanken jou voor het mogen uitbrengen van een offerte. Je kunt bij ons op 5 manieren een vrijblijvende offerte opvragen:

Website  Klik hier voor een vrijblijvende offerte
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl
WhatsApp06 31947578

Na je aanvraag neemt een REBS adviseur contact op om je wensen te bespreken. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een offerte.

Leuk dat jij een REBS opleiding gaat volgen! Je kunt je eenvoudig inschrijven op 5 manieren:

Website  Klik hier om je direct in te schrijven   Binnen 1,5 minuut ingeschreven
Bellen035 2400 252Direct ingeschreven
ChattenChat live met onsDirect ingeschreven
Maileninschrijven@rebs.nlBinnen 1 werkdag ingeschreven
WhatsApp06 31947578Binnen 1 werkdag ingeschreven

We hebben de volgende gegevens van je nodig om de inschrijving snel en soepel te laten verlopen.

 • Naam
 • Bedrijfsnaam
 • E-mailadres
 • Naam van jouw gewenste opleiding
 • Opleidingsdatum(s)
 • Opleidingslocatie
 • Geboortedatum (alleen bij permanente educatie opleidingen)

Na je inschrijving ontvang je altijd een bevestiging per e-mail. Meer personen inschrijven voor dezelfde opleiding? Bekijk hier hoe je eenvoudig meerdere personen tegelijkertijd inschrijft.

Je kunt uiteraard een vrijblijvende optie nemen. Dit kan op 4 manieren. We vertellen je direct hoe lang je optie geldig is.

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninschrijven@rebs.nl
WhatsApp06 31947578

Ja. Tot 2 werkdagen voor aanvang kun je je lastminute inschrijven. Dit kan bij ons op 4 manieren:

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
WhatsApp06 31947578
Maileninschrijven@rebs.nl

Na inschrijving ontvang je altijd een bevestiging per e-mail. Je krijgt de definitieve bevestiging als jouw opleiding ook definitief doorgaat.

Mocht de opleiding nog niet definitief zijn, dan ontvang je een voorlopige bevestiging. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang sturen wij je de definitieve bevestiging met alle informatie over jouw opleiding.

Mocht jouw opleiding onverhoopt niet doorgaan, dan bieden we je direct alternatieve mogelijkheden met 100% startgarantie. Zo ben je altijd verzekerd van de opleiding die jij wilt volgen of hoort te behalen vanwege educatieverplichtingen.

We lossen dit graag voor je op. Neem contact op met onze klantenservice via:

WebsiteContactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenStart een chat
Maileninfo@rebs.nl

We helpen je graag herinneren aan jouw opleiding. 5 werkdagen voor aanvang ontvang je een reminder per e-mail. Hierin vind je alle informatie over jouw opleiding. Bij meerdaagse opleidingen ontvang je voor elke dag een reminder.

Via de website kun je binnen 1 minuut meerdere personen inschrijven voor dezelfde opleiding. Er zijn nog 4 andere manieren om je collega's in te schrijven:

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninschrijven@rebs.nl
WhatsApp06 31947578

Heb je jezelf al ingeschreven, maar wil je nu meerdere personen inschrijven voor dezelfde opleiding? Geen probleem. Via de telefoon, WhatsApp, live chat of per mail kun je snel meerdere personen inschrijven.

Wil je weten of er nog plaats is bij de door jou gewenste opleiding? Neem dan gerust contact met ons op.

We kunnen je direct vertellen of er nog voldoende plaats beschikbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan bieden we je direct alternatieve mogelijkheden aan.

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl
WhatsApp06 31947578

Je kunt elke opleiding altijd tot 14 dagen voor de startdatum gratis annuleren. Hierna ben je helaas de totale deelnamekosten verschuldigd. Schrijf je je binnen 14 dagen voor aanvang van de opleiding in? Dan is gratis annuleren niet meer mogelijk.

Wil je een opleiding annuleren? Dat kan alleen op onderstaande 2 manieren. Na je annulering ontvang je een annuleringsbevestiging per e-mail.

Website  Contactformulier
Maileninfo@rebs.nl

 

 

Kun je onverhoopt op het laatste moment door ziekte of andere omstandigheden niet deelnemen aan een opleidingsdag? Dan bieden we je indien beschikbaar alternatieve mogelijkheden aan.

Hiervoor brengen we wijzigingskosten in rekening, omdat o.a. de locatie rekening heeft gehouden met je komst. Neem voor mogelijkheden contact met ons op:

Bellen035 2400 252
Chatten  Chat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Tot 5 werkdagen voor de startdatum kun je gratis een andere opleidingslocatie en/of -datums kiezen. Dit kan natuurlijk alleen als we alternatieve mogelijkheden voor je beschikbaar hebben. Bij tussentijdse wijziging van meerdaagse opleidingen worden € 75,- wijzigingskosten in rekening gebracht. Neem contact met ons op via:

Website  Contactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Dit verschilt per opleiding. Bij de permantente educatie opleidingen krijg je al jouw studiemateriaal 5 werkdagen voor aanvang digitaal toegestuurd, tenzij anders aangegeven.

 

Sorry, dit gaan we direct oplossen. Neem contact met ons op via:

Website  Contactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Het NRVT en VastgoedCert hebben de PE-registratie gewijzigd. Vanaf 1 januari 2018 registreer je je via de app ‘BijZijn’ en niet meer via het 'pasjessysteem'. 

Helaas zitten er nog veel kinderziektes in de app ‘BijZijn’. Het NRVT en VastgoedCert zijn bezig om de app goed werkend te krijgen. Mocht de app niet goed bij je werken, dan kun je nog ‘ouderwets’ je handtekening zetten op de presentielijst. Wij zorgen dan voor een soepele PE-registratie. 

Je leest hieronder hoe de PE-registratie via de app ‘Bijzijn’ werkt. 

De eerste keer dat je de app gebruikt 

Stap 1.  Je kunt inloggen met het e-mailadres waarmee je bij NRVT staat geregistreerd. Wanneer je geen registratie bij NRVT hebt, gebruik je het e-mailadres waarmee je bij VastgoedCert staat geregistreerd.

Stap 2.  Download de app BijZijn op je mobiele telefoon. Dit kan in de Apple Store en Google Play Store.

Stap 3.  Open de app en log in met je e-mailadres.

Stap 4.  Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om jouw wachtwoord in te stellen.

Stap 5.  Upload een profielfoto (als je foto al in de app staat, dan wordt deze stap overgeslagen).

Stap 6.  Het is belangrijk dat je jouw juiste registratienummer van VastgoedCert (V-nummer) en/of NRVT (RT-nummer) invoert. Deze nummers zijn te vinden via de websites van beide instanties.

Stap 6.  Je ziet nu de tekst: ‘Geen training gepland’.

Stap 7.  Je registratie is voltooid. 

De volgende keer kun je bovenstaande stappen overslaan. 

Dit moet je altijd doen op de dag zelf 

Stap 1.  Open de app en bevestig je aanwezigheid.

Stap 2.  Zet bluetooth en locatievoorzieningen AAN. Laat je telefoon gedurende de cursus AAN staan en zet het geluid UIT.

Stap 3.  Zet je telefoon NIET op vliegtuigmodus, want je aanwezigheid wordt meerdere malen geregistreerd via een signaal dat door de mobiele telefoon van de docent wordt uitgezonden. Het is niet nodig om je telefoon op tafel te laten liggen. Deze kan je opbergen.

Stap 4.  Aan het einde van de cursus meld je je via de app af.  

Stap 5.  De door jou behaalde punten voor NRVT en/of VastgoedCert worden automatisch geregistreerd wanneer je aan de vereisten hebt voldaan. Het kan circa 5 dagen duren voordat dit in het systeem zichtbaar is.

Stap 6.  Voor de zekerheid gebruiken we in het begin ook een handtekeningenlijst. Zorg ervoor dat je deze ook tekent. 

Helaas kunnen wij niet voor je nagaan of jouw PE-uren goed zijn geregistreerd bij VastgoedCert. We verzoeken je daarom om dit zelf online te controleren.

Hoe kun je zien of je PE-punten voor VastgoedCert zijn bijgeschreven?
Wij registreren je PE-punten voor VastgoedCert. De Hercertificeringscursus is 6 weken na afloop zichtbaar op je persoonlijke pagina van VastgoedCert. Staat de cursus na die periode nog niet onder de button 'Afgeronde cursussen'? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Per 2017 registreert het NRVT voor jou de PE-uren voor de verplichte en facultatieve cursussen. REBS levert jouw gegevens aan bij het NRVT. Dit doen we binnen 14 dagen na afloop van de opleiding.

Vervolgens behoort het NRVT je PE-uren te verwerken in je PE-urenoverzicht. Zij zijn hiervoor eindverantwoordelijk. Door deze nieuwe manier van registreren heb je geen bewijs van deelname meer nodig. 

Vind je dat zaken beter of anders kunnen? Of heb je een suggestie voor een interessante opleiding of inspirerende docent? Neem contact met ons op. We kijken graag met je mee.  

Uiteraard vinden we het leuk om te horen als je tevreden bent over onze opleidingen. Wil je een docent of medewerker een compliment geven? Dit kunnen wij voor je regelen. Stuur je compliment of suggestie via:

Website  Contactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Wat jammer dat je niet tevreden bent over jouw ervaring met REBS. We willen het graag voor je oplossen.

Een klacht kun je schriftelijk doorgeven aan onze klantenservice of in de evaluatie. Maak alsjeblieft duidelijk waarover de klacht gaat. Je ontvangt binnen 1 werkdag een ontvangstbevestiging. We zijn elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur bereikbaar.

Hoe gaat het verder? Jouw klacht wordt direct op dezelfde werkdag onderzocht. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons een schriftelijk antwoord.

Dat kan! We doen dit graag voor je.

De Permanente Educatie Service ontzorgt jou volledig bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT, RICS en VastgoedCert. Zo hoef je niet meer te denken aan de nieuwste educatieregels, de slimste en snelste leerroutes, en ook niet te kiezen. Nou ja, wanneer je je educatie wilt volgen. Dat is alles. Bespaar tijd en energie en laat REBS jouw permanente educatie slim regelen.

De voordelen op een rijtje

 1. Verzeker je altijd van de slimste leerroute
 2. Gegarandeerd geen omkijken meer naar je educatieverplichtingen
 3. Volg elk jaar nieuwe, actuele en relevante thema’s
 4. Profiteer van collega-deal bij meerdere inschrijvingen 
 5. Gratis en geheel vrijblijvend

Hoe vraag ik de Permanente Educatie Service aan?

Vraag hier eenvoudig online de Permanente Educatie Service aan. Dit kost je maximaal 1 minuut. 

Wanneer je bij ons een opleiding volgt, wil je niet dat jouw gegevens worden misbruikt. Dat willen wij uiteraard ook niet. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden.

We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om inschrijvingen zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel gegevens van je nodig.

We delen cookies uit wanneer je onze website Rebs.nl bezoekt. Dankzij cookies hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer je bij ons terugkomt. Bovendien kun je onze website beter gebruiken en kunnen wij klantvriendelijker werken. Wel willen we je melden dat we cookies ook gebruiken voor marketingdoeleinden. Wil je dit niet, dan staat het je vrij om cookies uit te schakelen. Houd er dan rekening mee dat de website niet optimaal werkt.

REBS maakt gebruik van een beveiligde internetbeveiliging, zodra je begint met het inschrijfproces. Anderen kunnen dan niet meekijken. Via SSL worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het 'groene slotje' in je browser.

We hebben onze algemene voorwaarden in duidelijke taal opgeschreven, zodat iedereen ze kan begrijpen. Bekijk onze algemene voorwaarden hier

Adres REBS CampusOpeningstijdenOpen 
Larenseweg 32 A-3
1221 CN Hilversum
08.30 – 17.30 uurMaandag t/m vrijdag
   
KlantenserviceBereikbaar 
035 2400 252
info@rebs.nl
08.30 – 17.30 uurMaandag t/m vrijdag
   
We zijn gesloten op de volgende dagen:
   
2018  
Maandag 24 december t/m vrijdag 28 decemberKerstGesloten
   
2019  
Dinsdag 1 januariNieuwjaarsdagGesloten
Vrijdag 19 aprilGoede vrijdagGesloten
Maandag 22 april2e PaasdagGesloten
Donderdag 30 meiHemelvaartsdagGesloten
Maandag 10 juni2e PinksterdagGesloten
Woensdag 25 december1e KerstdagGesloten
Donderdag 26 december2e KerstdagGesloten

Adres REBS Campus

Larenseweg 32 A-3, 1221 CN Hilversum

Contact

Je kunt op 5 verschillende manieren contact met ons opnemen, namelijk via:

Website  Contactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl
WhatsApp06 31947578

 

Je kunt bij ons op 2 verschillende manieren betalen, namelijk:

Factuur op rekeningGratis
Via iDealGratis

Alle opleidingen kun je op factuur betalen. Wanneer je hebt gekozen voor betaling via factuur dien je deze te voldoen binnen 14 dagen na de factuurdatum. De digitale factuur ontvang je 14 werkdagen voor de startdatum.

Dat kan altijd! Stuur een e-mail naar debiteuren@rebs.nl. Dan ontvang je de factuur binnen 48 uur digitaal.

Je iDEAL betaling is mislukt

Is je betaling via iDEAL mislukt? Check dan eerst of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kun je je direct opnieuw inschrijven. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven, maar heb je na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice en zoek je transactienummer op. Dit staat altijd bij de afschrijving vermeld. We helpen je graag verder.

Dat is vervelend. Neem contact op met onze klantenservice. Vermeld alsjeblieft je bedrijfsnaam en factuurnummer. We helpen je graag snel verder.

Website    Contactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenChat nu live
Mailendebiteuren@rebs.nl

Wij vinden het fijn als je een beoordeling wilt geven over onze opleidingen. Dit helpt ook anderen de juiste keuze te maken.

 1. Ga naar de website www.rebs.nl.
 2. Klik op de button 'Opleidingen'. Kies de opleiding waarover je een beoordeling wilt geven.
 3. Bij de opleiding vind je de button 'Bekijk'. Klik hierop.
 4. Onder de button 'Beoordelingen' kun je jouw ervaringen delen. Je geeft je bedrijfsnaam (verplicht), naam en e-mailadres op. Vervolgens kun je een cijfer geven, aangeven of je de opleiding zou aanbevelen en je beoordeling toelichten.
 5. Vervolgens klik je op 'Plaats mijn beoordeling'.

Iedereen die via REBS een opleiding volgt, wordt na afronding uitgenodigd om een digitale beoordeling te schrijven.

Zodra je de beoordeling hebt verstuurd, is het niet meer mogelijk om deze te bewerken.

Nee, dat doen we niet. Zodra we de beoordelingen op obsceniteiten hebben gecontroleerd, worden ze geplaatst zoals ze zijn geschreven, of ze nu positief of negatief zijn.

Nee. Alle beoordelingen zijn geschreven door deelnemers van wie zeker is dat ze de opleiding hebben gevolgd.

Per 2017 registreert het NRVT voor jou de PE-uren voor de verplichte en facultatieve cursussen. REBS levert jouw gegevens aan bij het NRVT. Dit doen we binnen 14 dagen na afloop van de opleiding. Vervolgens behoort het NRVT je PE-uren te verwerken in je PE-urenoverzicht. Zij zijn hiervoor eindverantwoordelijk.

6 weken na de opleiding ontvang je van ons een reminder per e-mail. Hiermee kun je zelf online controleren of je PE-uren goed zijn verwerkt door het NRVT. 

Dat is vervelend. We gaan het voor je oplossen. Vertel ons om welke opleiding en welke datums het gaat en welke PE-punten je mist. Dan nemen we namens jou contact op met het NRVT om te zorgen dat je PE-puntenoverzicht wordt bijgewerkt. 

Dit kan via je persoonlijke pagina 'Mijn NRVT'. Volg dit handige stappenplan:

 1. Log in op je persoonlijke pagina bij het NRVT.
 2. Click op de button 'registreer cursussen/activiteiten' onder de kop registraties
 3. In het overzicht zie je nu het aantal te behalen PE-punten.

Behoor je nog te voldoen aan je PE-punten? Laat ons het werk voor je doen. Met de REBS Permanente Educatie Service ontzorgen we jou bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT en VastgoedCert.

Dit doen we met een educatieplan op maat. Volledig gebaseerd op jouw educatiebehoefte en wensen.

Vraag hier eenvoudig online de Permanente Educatie Service aan

 Kamer WonenKamer Bedrijfsmatig VastgoedKamer WOZ
NRVT20 PE-punten20 PE-punten20 PE-punten
VastgoedCert12 PE-punten12 PE-punten-

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier vrijblijvend de REBS Permanente Educatie Service aan

 

 Kamer WonenKamer Bedrijfsmatig Vastgoed
NRVT20 PE-punten20 PE-punten
VastgoedCert12 PE-punten12 PE-punten
Welk pakket heb je dan nodig?Alles-in-1 pakket WonenAlles-in-1 pakket BV
Hoe snel je Hercertificering?2,5 dag2,5 dag

Liever ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie? 

Vraag hier eenvoudig online de Permanente Educatie Service aan

 

Kamer Wonen + Kamer BV

Kamer Wonen + Kamer WOZ

Kamer BV + Kamer WOZ

Kamer BV + Kamer Wonen + Kamer WOZ

VastgoedPRO
NRVT26 PE-punten26 PE-punten26 PE-punten32 PE-punten-
VastgoedCert18 PE-punten12 PE-punten12 PE-punten18 PE-punten1,5 dag
Hoe snel je Hercertificering?3,5 dag3,5 dag3,5 dag4,5 dagen1,5 dag
Welke pakket heb je nodig?

Alles-in-1 pakket Wonen en BV: NRVT en VastgoedCert

Alles-in-1 pakket Wonen en WOZ: NRVT en VastgoedCert

Alles-in-1 pakket Wonen en WOZ: NRVT

Alles-in-1 pakket BV en WOZ: NRVT en VastgoedCert

Alles-in-1 pakket BV en WOZ: NRVT

Alles-in-1 pakket BV, Wonen en WOZ: NRVT en VastgoedCert

Alles-in-1 pakket BV, Wonen en WOZ: NRVT

Alles-in-1 pakket Wonen: VastgoedCert

Wil je liever ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Serivce aan. Geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Dat is helaas niet mogelijk. Volgens het NRVT behoor je jaarlijks je educatie te volgen.  

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

Dat is eens in de vijf jaar mogelijk. Als je in meerdere kamers staat ingeschreven kun je de pauzejaren verspreiden. Het pauzejaar mag alleen niet in het 5e jaar van de certificeringsperiode worden opgenomen.

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

Als je gedurende het jaar lid bent geworden van het NRVT, dan hoef je niet al je PE-punten te behalen. Hieronder vind je een handig overzicht.

 Nog te behalen PE-punten
Lid geworden in kwartaal 1?15 PE-punten
Lid geworden in kwartaal 2?10 PE-punten
Lid geworden in kwartaal 3?6 PE-punten
Lid geworden in kwartaal 4?0 PE-punten

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je PE-punten voor het NRVT? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

 

Van het NRVT krijg je dan de gelegenheid om deze PE-punten dit jaar in te halen. Kom je nog PE-punten te kort voor 2018?

Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

Vanaf april 2017 leggen wij met het NRVT de PE-uren voor je vast. Het gaat hierbij om de PE-uren voor de verplichte en facultatieve cursussen die je in de REBS Alles-in-1 pakketten kunt terugvinden. Je hoeft deze punten niet meer zelf vast te leggen in Mijn NRVT. Dat doen wij voor je. 

Na annulering krijg je binnen 7 werkdagen je geld teruggestort.  

 Kamer WonenKamer Bedrijfsmatig Vastgoed
VastgoedPRO1,5 dag VastgoedCert1,5 dag VastgoedCert
Welk pakket heb je dan nodig?Alles-in-1 pakket Wonen: VastgoedCertAlles-in-1 pakket BV: VastgoedCert
Hoeveel dagen volg ik dan?1,5 dag1,5 dag

Liever ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie? 

Vraag hier eenvoudig online de Permanente Educatie Service aan

Een lekkere, gezonde lunch doet het goed bij onze deelnemers. En terecht, want tijdens een dag zweten tijdens je training of opleiding, heb je alle energie hard nodig. En niet alleen tussen 12 en 2, maar ook ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds. Om deze reden stellen onze deelnemers – en wij dus ook – hoge eisen aan de catering en checken we de kwaliteit ervan voortdurend. 

Vanaf 1 januari 2018 is de permanente educatie voor de NVM afgeschaft. Je hoeft dus geen PE-punten meer te behalen voor de NVM. 

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan.

REBS voldoet aan alle eisen die een opdrachtgever en consument mag stellen aan een professionele organisatie. We beschikken over het keurmerk van de NRTO, de brancheorganisatie van onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbieders. Bekijk hier de NRTO gedragscodes.

Dit kan via je persoonlijke pagina 'Mijn VastgoedCert'. Volg dit handige stappenplan:

 1. Log hier in op je persoonlijke pagina bij VastgoedCert.
 2. In het overzicht zie je nu het aantal te behalen PE-punten.

Behoor je nog te voldoen aan je PE-punten? Laat ons het werk voor je doen. Met de REBS Permanente Educatie Service ontzorgen we jou bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT en VastgoedCert.

Dit doen we met een educatieplan op maat. Volledig gebaseerd op jouw educatiebehoefte en wensen.

Vraag hier eenvoudig online de Permanente Educatie Service aan

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?