Over REBS

De Real Estate Business School (REBS) is hét opleidingsinstituut in vastgoed. Bij REBS leg je de basis voor een succesvolle carrière in vastgoed en makelaardij. Efficiënt, innovatief en flexibel. Met verfrissende en vernieuwende (permanente) educatie. REBS ontzorgt organisaties met de Premium Service. Zo worden jouw mensen opgeleid en kunnen zij zich blijven ontwikkelen.

Hoe het allemaal begon

Olympisch medaillewinnaar Gijze Stroboer (waterpolo, 1976) ruilde eind jaren ’70 zijn sportcarrière in voor een ‘nieuw leven’ in de bedrijfswereld. Zijn ervaring en visie: niemand bereikt  alleen en op eigen kracht de top.

De basis voor topprestaties bestaat uit talent, training, doelen stellen en doorzettingsvermogen. Ondersteuning hierbij door ervaren coaches is onmisbaar. Met hun kennis, aandacht en enthousiasme weten zij te inspireren en stimuleren.

Lees ons volledige verhaal

Met REBS heb je zekerheid

Snelste opleidingsroute garantie

Bij REBS volg jij altijd de snelste opleidingsroute naar verfrissende kennis en vaardigheden.

Snel boeken op 5 manieren

Alleen bij REBS kun je je 24/7 online, via WhatsApp, live chat, per e-mail en telefonisch aanmelden voor je gewenste opleiding.

100% startgarantie

REBS biedt in de maand december altijd 100% startgarantie op diverse permanente educatie opleidingen. 

Premium Service garantie

REBS biedt Premium Service met extra persoonlijke aandacht. Je kunt jouw opleiding zo makkelijk, flexibel en efficiënt mogelijk volgen.

Altijd actueel garantie

Met REBS ben je altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Gratis annuleren garantie

Bij REBS kun je tot 2 weken van tevoren altijd gratis annuleren. Zonder opgave van reden.

Lees meer over onze zekerheden

Al 8 jaar favoriet bij de Top 100 Vastgoed & Makelaardij

70% van de Top 100 Vastgoed & Makelaardij - met de meeste transacties - gebruikt REBS om hun mensen sneller, innovatiever en praktijkgerichter op te leiden.

Gemiddelde score
8787 beoordelingen

Klantenservice
8,2
Docenten
7,9
Locaties
8,1
Nieuwe kennis
7,5

97% van al onze klanten zou REBS aanbevelen aan hun collega’s, vrienden en kennissen.

Bekijk alle beoordelingen

Onze docenten

André van den Broek

Mijn naam is André van den Broek. Als directeur ben ik verbonden aan het MeetLoket. Het MeetLoket is gespecialiseerd in het meten van woonhuizen en bedrijfsonroerend goed conform de NEN2580/BBM...

Meer over deze docent

Anne Maren Langeloo

Mijn naam is Anne Maren Langeloo. Ik werk sinds 2007 bij Hielkema & co advocaten. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zijn vernieuwend en lopen vooruit op de ontwikkelingen. Hiervoor werkte ik o.a. bij een stichting die huurrechtadvies geeft aan huurders. Ook heb ik ervaring...

Meer over deze docent

Annegien Blokpoel

Ik ben Annegien Blokpoel. Ik ben sinds 2003 ondernemer. Als oprichter en directeur van PerspeXo ondersteun ik directies en DGA's. Ik geef als strategisch adviseur adviezen om de winst en waarde van bedrijven te vergroten. Ik heb al meer dan 400 directies en ondernemers mogen...

Meer over deze docent

Wat maakt REBS verder zo speciaal?

Beste docenten in de business

REBS hanteert strenge selectiecriteria en speciale REBS Docententrainingen. De REBS docenten zijn de beste professionals in de business. Didactisch goed onderlegd met veel kennis en ervaring, opgedaan bij gerenommeerde bedrijven.

Zij ondersteunen de theorie met praktijkgerichte, actuele voorbeelden. Met extra focus op vernieuwing en inspiratie. Onze docenten geven jou de aandacht voor jouw specifieke case en de handvatten om opgedane kennis direct toe te passen.

REBS maakt opleiden leuk

REBS vindt dat educatie en plezier samen kunnen gaan. Met inspirerende bootcamps, interactieve praktijkdagen, bijzondere PE-excursies, waardevolle congressen en gespecialiseerde nieuwbouwopleidingen. Jij gaat met een geslaagd gevoel naar huis.

Draag bij aan de ontwikkeling van kinderen

REBS vindt dat ieder kind recht heeft op leerzame en leuke binnen- en buitenschoolse activiteiten. Veel kinderen kunnen om financiële redenen hieraan niet deelnemen. Daardoor krijgen zij niet de mogelijkheid om hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

REBS ondersteunt Stichting Leergeld. Deze stichting biedt kinderen de kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Voor elke opleiding die jij bij REBS volgt, komt er een vast bedrag van € 1,- per klant ten goede aan de ontwikkeling en participatie van kinderen.

Heeft u een vraag?