Over REBS

Als professional wil je voorop blijven lopen. Elke dag weer. Daarom is er REBS, dé nummer 1 opleider voor koplopers. Slimmer, sneller én innovatief.

Hoe het allemaal begon

Olympisch medaillewinnaar Gijze Stroboer (waterpolo, 1976) ruilde eind jaren ’70 zijn sportcarrière in voor een ‘nieuw leven’ in de bedrijfswereld. Zijn ervaring en visie: niemand bereikt  alleen en op eigen kracht de top.

De basis voor topprestaties bestaat uit talent, training, doelen stellen en doorzettingsvermogen. Ondersteuning hierbij door ervaren coaches is onmisbaar. Met hun kennis, aandacht en enthousiasme weten zij te inspireren en stimuleren.

Lees ons volledige verhaal

Met REBS heb je zekerheid

Slimste opleidingsroute garantie

Bij REBS volg jij altijd de slimste opleidingsroute naar verfrissende kennis en vaardigheden.

Snel boeken

Alleen bij REBS kun je je 24/7 online en via live chat inschrijven voor je gewenste opleiding.

100% startgarantie

REBS geeft jou in de maand december altijd 100% startgarantie op permanente educatie opleidingen. 

Premium Service garantie

REBS geeft jou Premium Service met extra persoonlijke aandacht. Je kunt jouw opleiding zo makkelijk, flexibel en efficiënt mogelijk volgen.

Altijd actueel garantie

Met REBS ben je altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Gratis annuleren garantie

Bij REBS kun je tot 2 weken van tevoren altijd gratis annuleren. Zonder opgave van reden.

Lees meer over onze zekerheden

Onze docenten

Anne Maren Langeloo

Mijn naam is Anne Maren Langeloo. Ik werk sinds 2007 bij Hielkema & co advocaten. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zijn vernieuwend en lopen vooruit op de ontwikkelingen. Hiervoor werkte ik o.a. bij een stichting die huurrechtadvies geeft aan huurders. Ook heb ik ervaring...

Meer over deze docent

Annegien Blokpoel

Ik ben Annegien Blokpoel. Ik ben sinds 2003 ondernemer. Als oprichter en directeur van PerspeXo ondersteun ik directies en DGA's. Ik geef als strategisch adviseur adviezen om de winst en waarde van bedrijven te vergroten. Ik heb al meer dan 400 directies en ondernemers mogen...

Meer over deze docent

Arjen Schep

Mijn naam is Arjen Schep. Ik ben verbonden aan de Erasmus School of Law (Erasmus Universiteit) als bijzonder hoogleraar Heffingen van Lokale Overheden. Ook ben ik wetenschappelijk directeur van het Erasmus Studiecentrum voor Belastingen van Lokale overheden (ESBL).

Als wetenschapper en...

Meer over deze docent
Heeft u een vraag?