Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Ja, je kunt het examen twee keer herkansen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan neemt doorlopend toezicht van het NRVT contact met je op.

Het examen kun je alleen boeken en maken via SVMNIVO. Je kunt zelf bepalen op welke SVMNIVO COEL-locatie je het examen maakt. 

De klantenservice van SVMNIVO kun je bereiken via 030 – 602 3060 of info@svmnivo.nl.

Dat klopt. Als Register-Taxateur in de kamer Wonen bij het NRVT volg je het scholingstraject voor het nieuwe model taxatierapport wonen. Na de opleiding kun jij je aanmelden voor het examen over het nieuwe model taxatierapport wonen bij SVMNIVO.

SVMNIVO heeft een gratis demotoets voor alle woningtaxateurs die het examen nog moeten afleggen voor het scholingstraject NRVT 2020 Wonen. Met de demotoets krijg je een indruk van de toets. De demotoets is gratis en kun je vinden op: https://svmnivo.nl/demotoetsen/

 

Het examen kan niet online worden gemaakt. Hier hebben wij ons hard voor gemaakt, maar helaas willen zij dat je het examen op locatie maakt. 

Je hebt tot 1 juli 2021 de tijd om het examen te behalen. Je slagingskans vergroten? We adviseren je het examen direct te maken na de opleiding. Zo is je kennis nog fris. 

Direct na afloop van het examen ontvang je de uitslag van SVMNIVO.

Het examen bestaat uit 60 meerkeuzevragen en duurt 90 minuten. De leerdoelen en de toetsmatrijs voor het examen zijn vastgesteld door het NRVT. De toetsmatrijs en de leerdoelen vind je hier

Lees dit document alsjeblieft goed door, zodat je goed weet wat alle leerdoelen zijn. De opleiding die je bij ons volgt is volledig gebaseerd op de leerdoelen die worden gesteld in het examen.

De kosten voor het examen nieuw model taxatierapport zijn € 149 (excl. BTW). Je boekt en betaalt het examen bij SVMNIVO.

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?