Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Graag vertellen wij je wat een BSA is en hoe wij jou hiermee kunnen helpen.   

Wat is een BSA?   

Na het maken van de Niveaumeting en je bent gezakt voor bepaalde onderdelen, dan krijg je van VastgoedCert een bindend studieadvies (BSA). In dit bindend studieadvies (BSA) staat precies voor welke onderdelen je bent geslaagd en voor welke onderdelen je eventueel bent gezakt. Voor de onderdelen met een onvoldoende behoor je een opleiding te volgen om jouw kennis hierover te vergroten. Voor alle informatie over het bindend studieadvies (BSA) en de Niveaumeting kun je terecht op Vastgoedcert.  

Hoe kunnen wij jou helpen?   

Wij kunnen je helpen met het behalen van jouw BSA. Zou je alsjeblieft jouw BSA naar ons willen mailen via info@rebs.nl? Op basis van jouw BSA kunnen wij zien voor welk onderdeel je een opleiding behoort te volgen. Vervolgens maken wij speciaal voor jou een educatieplan op maat met daarin de slimste mogelijkheden om jouw BSA te behalen. 

Heb je een BSA ontvangen voor één van de onderdelen van de Niveaumeting Theorie? Wij helpen je graag verder! Neem een kijkje op onze website bij de BSA opleidingen of stuur een mailtje met daarin jouw BSA naar info@rebs.nl.  

Op basis van jouw BSA kunnen wij zien voor welk onderdeel je een opleiding behoort te volgen. Vervolgens maken wij speciaal voor jou een educatieplan op maat met daarin de slimste mogelijkheden om jouw BSA te behalen. 

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?