Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Volg je bij ons jouw opleiding? Dan ontvang je een advies over de niveaumetingen en hoe dit precies werkt.

Wat is een BSA?    

Na het maken van de Niveaumeting krijg je van VastgoedCert een uitslag, namelijk: een bindend studieadvies (BSA). In dit bindend studieadvies (BSA) staat precies voor welke onderdelen je bent geslaagd en voor welke onderdelen je bent gezakt. Voor de onderdelen met een onvoldoende behoor je een cursus te volgen om je kennis te vergroten. Voor alle informatie over het bindend studieadvies (BSA) en de niveaumeting kun je terecht bij VastgoedCert.

Hoe kunnen wij je helpen?    

Wij kunnen je helpen met het slim behalen van jouw BSA. Zou je alsjeblieft jouw BSA naar ons willen mailen via info@rebs.nl? Op basis van jouw BSA kunnen wij zien voor welk onderdeel je een cursus behoort te volgen. Vervolgens maken wij speciaal voor jou een educatieplan op maat met daarin de beste mogelijkheden voor jouw BSA.

Heb je een BSA ontvangen voor één van de onderdelen van de Niveaumeting Theorie? Wij helpen je graag verder! Neem een kijkje op onze website bij de BSA opleidingen of stuur een mailtje met daarin jouw BSA naar info@rebs.nl.  

Op basis van jouw BSA kunnen wij zien voor welk onderdeel je een opleiding behoort te volgen. Vervolgens maken wij speciaal voor jou een educatieplan op maat met daarin de slimste mogelijkheden om jouw BSA te behalen. 

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?