Het REBS verhaal

Zo begon REBS

Olympisch medaillewinnaar Gijze Stroboer (waterpolo, 1976) ruilde eind jaren ’70 zijn sportcarrière in voor een ‘nieuw leven’ in de bedrijfswereld. Zijn ervaring en visie: niemand bereikt alleen en op eigen kracht de top. De basis voor topprestaties bestaat uit talent, training, doelen stellen en doorzettingsvermogen. Ondersteuning hierbij door ervaren coaches is onmisbaar. Met hun kennis, aandacht en enthousiasme weten zij te inspireren en stimuleren.

Gijze koos voor een carrière in de vastgoedsector. Hij zag de passie onder vastgoedprofessionals en hun grensverleggende enthousiasme. Maar de opleidingswereld in vastgoed en makelaardij was traditioneel, behoudend en verouderd. Lesmethodes en inhoudelijk aanbod waren inefficiënt en kenden een groot gebrek aan inspiratie en vernieuwing.

Dat kon anders! Daarom zijn Gijze en Matthijs Stroboer gestart met REBS.

Onze missie

Samenwerken aan groei, innovatie en werkgeluk voor een mooie toekomst in de vastgoedmarkt en makelaardij. Dát is onze missie. Wij zorgen voor innovatieve opleidingen, trainingen, leading events, bedrijfsacademies, services en communities.

Onze kracht

Bij REBS werken en doceren alleen vakidioten. In 9 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot dé favoriete opleider van koplopers in het vastgoed en makelaardij. Met méér dan 250 REBS-docenten. Tevreden klanten staan bij ons centraal. Daarom hebben we de 9+ organisatie ingevoerd: wij blijven je graag verrassen, onszelf verbeteren en gaan nét dat stapje verder. Alles voor een optimale klantbeleving met premium content, topdocenten, maatwerk en service.

Heeft u een vraag?