5 redenen om te komen naar Makelmania

Makelmania is hét nieuwe event als ontmoetingsplaats voor alle belangrijke spelers in de woningmarkt. Van makelaars, binnendiensten en franchises. Tot nieuwbouwspecialisten en techbedrijven.

Met vooraanstaande sprekers, leertracks met workshops en startups met de slimste oplossingen voor jou als specialist.

Waarom komen naar Makelmania?

1. De woningschaarste neemt toe en er komt een crisis aan. Met Makelmania kun je slimmer inspelen op de woningschaarste en de nieuwe markt.

2. Makelmania organiseert de Makelaar Innovatie Awards in 2020. Met Makelmania vergroot je de kans om een van de felbegeerde awards met een grote publiciteitscampagne te winnen.

3. Alleen Makelmania heeft 8 thema’s en méér dan 15 sprekers. Ontmoet en leer van 2 (inter)nationale topsprekers en Nederlandse topondernemers. Denk aan: Steven van Belleghem (Europa’s grootste gedachteleider over klantrelaties) en Ben Taylor (CEO van Keller Williams, de grootste makelaar ter wereld).

4. Na Makelmania sluit je minstens 2 deals meer en vergroot je de omzet. Reken maar uit wat Makelmania jou aan extra courtage oplevert.

5. Je krijgt 6 PE-punten. Deze mag je meenemen naar 2020. Tijd vrijmaken voor innovatie en een strijdplan is een must. Niets doen is geen optie.

Bekijk het bomvolle programma op www.makelmania.nl en doe mee!