Lancering van de Nationale Makelaar Awards

REBS lanceert de Nationale Makelaar Awards! De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel van de Nationale Makelaar Awards is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij.

Voor wie?

De Nationale Makelaar Awards is voor iedere makelaar in Nederland. Groot en klein. Met of zonder lidmaatschap van een branchevereniging.

De 5 awards

De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 5 categorieën, namelijk: Beste Grown-up, Beste Start-up, Beste Service, Beste Marketing en Beste Innovatie.

De jury

De Nationale heeft een mooie jury met toonaangevende mensen. De eerste juryleden zijn: Marco Aarnink (CEO Print.com), Quintin Schevernels (CEO, Funda), Fonger Ypma (CEO Brainbay), Onno Dwars (Directeur Ballast Nedam Development), Gerard de Gier (CEO Effytool), Elsie Schoorel (Hoofdredacteur Vastgoed Actueel).

Waar is de uitreiking?

De Nationale Makelaar Awards worden op donderdag 11 november uitgereikt bij Makelmania. Makelmania is dé ontmoetingsplaats voor alle belangrijke spelers in de makelaardij. In 2021 wordt Makelmania gehouden bij DeFabrique in Utrecht.

Hoe kun je inschrijven?

Doe mee voor 10 september 2021. Inschrijven is kosteloos. Kijk voor alle awards en criteria op www.nationalemakelaarawards.nl.