Wat doet REBS met het coronavirus?

Als REBS-klant vertrouw je op ons dat je goed, veilig en met veel plezier een opleiding kunt volgen. Nu de wereld te maken heeft met de uitbraak van het coronavirus, realiseren we ons hoe belangrijk het is dat wij jouw vertrouwde opleidingspartner zijn.

Vooralsnog gaan al onze opleidingen gewoon door. In deze onzekere tijden begrijp ik volledig dat je misschien aarzelt om een opleidingsdag te volgen of om een opleiding te boeken. Ik kan je verzekeren dat REBS alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om jouw gezondheid te beschermen. Graag wil ik je uitleggen welke stappen wij nemen om in de opleidingen aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Hygiëneregels op locaties

Onze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, inclusief onze locaties. Volgens onze professionele locaties voldoen zij aan de strengste richtlijnen voor veiligheid en hygiëne. De locaties reinigen en desinfecteren de zaalruimtes volgens de hoogste normen. Hieronder vallen bijvoorbeeld tafels, stoelen en deurklinken. Ook worden alle gemeenschappelijke ruimtes gereinigd en gedesinfecteerd.

Maximaal 30 personen

Je volgt bij ons met maximaal 30 personen een opleiding. Volgens het RIVM zijn alle bijeenkomsten tot 100 personen nog toegestaan.

Gezondheid van docenten

Wij zijn in contact met onze docenten over hun gezondheid. De docenten die bijvoorbeeld griepverschijnselen hebben zullen wij niet inzetten in jouw opleiding.

Wijzigen bij griepverschijnselen

Heb je de griep? Ben je verkouden of heb je last van je luchtwegen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op en we helpen je onmiddellijk met het inplannen van een nieuwe opleidingsdag. Zo helpen we elkaar en anderen om de gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Tot slot. Tevreden klanten staan bij ons altijd centraal. Daarom zullen wij van dag tot dag bekijken of het verantwoord en veilig is om onze opleidingen door te laten gaan. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Als het onverhoopt niet meer veilig en verantwoord is, dan zullen we je direct hierover informeren.

Je kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om jou een prettige opleiding te bezorgen. Erg bedankt dat je voor REBS hebt gekozen. Ik wens je veel leerplezier!

Hartelijke groet,

Matthijs Stroboer
Managing Partner REBS