Personeel en organisatie

Winnaars Nationale Makelaar Awards 2022

Gister zijn de Nationale Makelaar Awards uitgereikt bij het Afas Theater. Naast de uitreiking van de 6 awards stonden er drie sprekers op het podium om het publiek te inspireren tot innovatie en waardevolle klantrelaties: Wim van der Mark, Bart Moesbergen en Chantal Riedeman.

Host Árpád Halászi had samen met de juryvoorzitters de eer om de awards uit te reiken aan de grote winnaars: Vivantus, Van Herk Makelaardij, Buurman Makelaardij, KIJCK Makelaars en Jelle Ooteman Makelaars.

Beste Innovatie en Beste Grown-up

Nationale Makelaar Awards 2022: dit zijn de genomineerden

Op donderdag 22 september staat het Afas Theater in het teken van de Nationale Makelaar Awards. Wie gaan er naar huis met de Oscars van de makelaardij? Een dertienkoppige onafhankelijke jury heeft de genomineerden voor de zes categorieën van de Nationale Makelaar Awards 2022 bekend gemaakt.

Dit ga je ontdekken op Makelmania | 11 november

Je kunt er niet omheen: het woningaanbod is schaars, de concurrentie is moordend en de consument wil méér. Ben je als ondernemende makelaar op zoek naar verfrissende ideeën voor nieuwe opdrachten, nieuwe diensten, nieuwe manieren van klantenbinding en nieuwe oplossingen voor de (digitale) klantreis?

Doe dan online mee met Makelmania 2021. Het online event voor de futureproof makelaar op 11 november. Met 6 facultatieve PE-punten voor NRVT en VastgoedCert die je ook kunt meenemen naar 2022.

Dit wil je niet missen

Abonneren op Personeel en organisatie
Heeft u een vraag?