Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Na annulering krijg je binnen 7 werkdagen je geld teruggestort.  

Tot 5 werkdagen voor de startdatum kun je gratis een andere opleidingslocatie en/of -datums kiezen. Dit kan natuurlijk alleen als we alternatieve mogelijkheden voor je beschikbaar hebben. Bij tussentijdse wijziging van meerdaagse opleidingen worden € 75,- wijzigingskosten in rekening gebracht. Neem contact met ons op via:

Website  Contactformulier
Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Je kunt elke opleiding altijd tot 14 dagen voor de startdatum gratis annuleren. Hierna ben je helaas de totale deelnamekosten verschuldigd. Schrijf je je binnen 14 dagen voor aanvang van de opleiding in? Dan is gratis annuleren niet meer mogelijk.

Wil je een opleiding annuleren? Dat kan alleen op onderstaande 2 manieren. Na je annulering ontvang je een annuleringsbevestiging per e-mail.

Website  Contactformulier
Maileninfo@rebs.nl

 

 

Kun je onverhoopt op het laatste moment door ziekte of andere omstandigheden niet deelnemen aan een opleidingsdag? Dan bieden we je indien beschikbaar alternatieve mogelijkheden aan.

Hiervoor brengen we wijzigingskosten in rekening, omdat o.a. de locatie rekening heeft gehouden met je komst. Neem voor mogelijkheden contact met ons op:

Bellen035 2400 252
Chatten  Chat live met ons
Maileninfo@rebs.nl

Beste REBS-klant,

Wij willen je graag een nieuwe update geven hoe wij als REBS omgaan met het coronavirus.

Door de nieuwe ontwikkelingen is het niet meer verantwoord en veilig om de opleidingen door te laten gaan. Daarom hebben wij besloten om alle opleidingen van 16 maart t/m 30 april te verplaatsen. Het spijt ons zeer. Maar wij willen de gezondheid van onze klanten, docenten en werknemers zo goed mogelijk waarborgen.

Hoe gaat het nu verder?

Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw educatieverplichtingen. De komende weken gaan we aan de slag met het ontwerpen van een nieuw opleidingsplan voor de verplaatste opleidingen. Ons doel: je kunt jouw gemiste opleidingsdagen zo makkelijk, flexibel en efficiënt mogelijk volgen. Zodra wij een nieuw opleidingsplan klaar hebben, dan zullen we je direct hierover informeren.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je een idee met ons delen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Tot slot. Dank je wel voor je flexibiliteit en blijf gezond. Wij wensen jou, familie en dierbaren veel sterkte in deze onzekere tijden. Samen komen we hier sterker uit.

Hartelijke groet,

Matthijs Stroboer
Team REBS

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?