Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Dat kan! Wij doen dit graag voor je.

De Permanente Educatie Service ontzorgt jou volledig bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT. Zo hoef je niet meer te denken aan de nieuwste educatieregels, de slimste en snelste leerroutes, en ook niet te kiezen. Nou ja, wanneer je je educatie wilt volgen. Dat is alles. Bespaar tijd en energie en laat REBS jouw permanente educatie slim regelen.

Vraag hier gratis en vrijblijvend online de Permanente Educatie Service aan. Dit kost je maximaal 1 minuut. 

Nee, je hebt geen bewijs van deelname nodig.

Dit kan via je persoonlijke pagina 'Mijn NRVT'. Volg dit handige stappenplan:

  1. Log in op je persoonlijke pagina bij het NRVT.
  2. Click op de button 'registreer cursussen/activiteiten' onder de kop registraties
  3. In het overzicht zie je nu het aantal te behalen PE-punten.

 

Wij geven jouw gevolgde opleidingsdagen door via de app Bijzijn. Hierna verwerkt het NRVT de gevolgde opleidingsdagen in jouw PE-puntenoverzicht. Het PE-puntenoverzicht kun je vinden op jouw persoonlijke pagina bij het NRVT.

Als je gedurende het jaar lid bent geworden van het NRVT, dan hoef je niet al je PE-punten te behalen. Neem contact op met PE-registratie@nrvt.nl voor het aantal te behalen PE-punten. Hierna horen wij natuurlijk graag via info@rebs.nl hoeveel PE-punten je behoort te behalen dit jaar.

Van het NRVT krijg je de gelegenheid om PE-punten in te halen. Kom je nog PE-punten tekort? Stuur alsjeblieft een printscreen van je totaalsaldo van jouw PE-puntenoverzicht en een printscreen van je gevolgde cursussen naar info@rebs.nl.

Ja, je mag maximaal 6 te veel behaalde facultatieve PE-punten meenemen naar volgend jaar. Maar alleen als je ook in dit jaar minimaal 3 facultatieve PE-punten behaald. 

 

Dat is helaas niet mogelijk. Volgens het NRVT behoor je jaarlijks je educatie te volgen.  

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

Dat is vervelend. We gaan het voor je oplossen. Vertel ons om welke opleiding en welke datums het gaat en welke PE-punten je mist. Dan nemen we namens jou contact op met het NRVT om te zorgen dat je PE-puntenoverzicht wordt bijgewerkt. 

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?