Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Dat kan! We doen dit graag voor je.

De Permanente Educatie Service ontzorgt jou volledig bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT. Zo hoef je niet meer te denken aan de nieuwste educatieregels, de slimste en snelste leerroutes, en ook niet te kiezen. Nou ja, wanneer je je educatie wilt volgen. Dat is alles. Bespaar tijd en energie en laat REBS jouw permanente educatie slim regelen.

De voordelen op een rijtje

  1. Kies voor een persoonlijke leerervaring
  2. Leer alléén van de beste experts
  3. Volg je opleiding klassikaal, online of blended
  4. Wijzig gratis je deelname voor maximale flexibiliteit
  5. Betaal in termijnen
  6. Verzeker je van de REBS-Service

Hoe vraag ik de Permanente Educatie Service aan?

Vraag hier gratis en vrijblijvend online de Permanente Educatie Service aan. Dit kost je maximaal 1 minuut. 

Per 2017 registreert het NRVT voor jou de PE-uren voor de verplichte en facultatieve cursussen. REBS levert jouw gegevens aan bij het NRVT. Dit doen we binnen 14 dagen na afloop van de opleiding.

Vervolgens behoort het NRVT je PE-uren te verwerken in je PE-urenoverzicht. Zij zijn hiervoor eindverantwoordelijk. Door deze nieuwe manier van registreren heb je geen bewijs van deelname meer nodig. 

Dit kan via je persoonlijke pagina 'Mijn NRVT'. Volg dit handige stappenplan:

  1. Log in op je persoonlijke pagina bij het NRVT.
  2. Click op de button 'registreer cursussen/activiteiten' onder de kop registraties
  3. In het overzicht zie je nu het aantal te behalen PE-punten.

Behoor je nog te voldoen aan je PE-punten? Laat ons het werk voor je doen. Met de REBS Permanente Educatie Service ontzorgen we jou bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT en VastgoedCert.

Dit doen we met een educatieplan op maat. Volledig gebaseerd op jouw educatiebehoefte en wensen.

Vraag hier eenvoudig online de Permanente Educatie Service aan

Vanaf april 2017 leggen wij met het NRVT de PE-uren voor je vast. Het gaat hierbij om de PE-uren voor de verplichte en facultatieve cursussen die je in de REBS Alles-in-1 pakketten kunt terugvinden. Je hoeft deze punten niet meer zelf vast te leggen in Mijn NRVT. Dat doen wij voor je. 

Per 2017 registreert het NRVT voor jou de PE-uren voor de verplichte en facultatieve cursussen. REBS levert jouw gegevens aan bij het NRVT. Dit doen we binnen 14 dagen na afloop van de opleiding. Vervolgens behoort het NRVT je PE-uren te verwerken in je PE-urenoverzicht. Zij zijn hiervoor eindverantwoordelijk.

 

Het NRVT en VastgoedCert hebben de PE-registratie gewijzigd. Vanaf 1 januari 2018 registreer je je via de app ‘BijZijn’ en niet meer via het 'pasjessysteem'. 

Helaas zitten er nog veel kinderziektes in de app ‘BijZijn’. Het NRVT en VastgoedCert zijn bezig om de app goed werkend te krijgen. Mocht de app niet goed bij je werken, dan kun je nog ‘ouderwets’ je handtekening zetten op de presentielijst. Wij zorgen dan voor een soepele PE-registratie. 

Je leest hieronder hoe de PE-registratie via de app ‘Bijzijn’ werkt. 

De eerste keer dat je de app gebruikt 

Stap 1.  Je kunt inloggen met het e-mailadres waarmee je bij NRVT staat geregistreerd. Wanneer je geen registratie bij NRVT hebt, gebruik je het e-mailadres waarmee je bij VastgoedCert staat geregistreerd.

Stap 2.  Download de app BijZijn op je mobiele telefoon. Dit kan in de Apple Store en Google Play Store.

Stap 3.  Open de app en log in met je e-mailadres.

Stap 4.  Klik op ‘wachtwoord vergeten’ om jouw wachtwoord in te stellen.

Stap 5.  Upload een profielfoto (als je foto al in de app staat, dan wordt deze stap overgeslagen).

Stap 6.  Het is belangrijk dat je jouw juiste registratienummer van VastgoedCert (V-nummer) en/of NRVT (RT-nummer) invoert. Deze nummers zijn te vinden via de websites van beide instanties.

Stap 6.  Je ziet nu de tekst: ‘Geen training gepland’.

Stap 7.  Je registratie is voltooid. 

De volgende keer kun je bovenstaande stappen overslaan. 

Dit moet je altijd doen op de dag zelf 

Stap 1.  Open de app en bevestig je aanwezigheid.

Stap 2.  Zet bluetooth en locatievoorzieningen AAN. Laat je telefoon gedurende de cursus AAN staan en zet het geluid UIT.

Stap 3.  Zet je telefoon NIET op vliegtuigmodus, want je aanwezigheid wordt meerdere malen geregistreerd via een signaal dat door de mobiele telefoon van de docent wordt uitgezonden. Het is niet nodig om je telefoon op tafel te laten liggen. Deze kan je opbergen.

Stap 4.  Aan het einde van de cursus meld je je via de app af.  

Stap 5.  De door jou behaalde punten voor NRVT en/of VastgoedCert worden automatisch geregistreerd wanneer je aan de vereisten hebt voldaan. Het kan circa 5 dagen duren voordat dit in het systeem zichtbaar is.

Stap 6.  Voor de zekerheid gebruiken we in het begin ook een handtekeningenlijst. Zorg ervoor dat je deze ook tekent. 

Vanaf 1 januari 2018 is de permanente educatie voor de NVM afgeschaft. Je hoeft dus geen PE-punten meer te behalen voor de NVM. 

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor het NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan.

Als je gedurende het jaar lid bent geworden van het NRVT, dan hoef je niet al je PE-punten te behalen. Hieronder vind je een handig overzicht.

 Nog te behalen PE-punten
Lid geworden in kwartaal 1?15 PE-punten
Lid geworden in kwartaal 2?10 PE-punten
Lid geworden in kwartaal 3?6 PE-punten
Lid geworden in kwartaal 4?0 PE-punten

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je PE-punten voor het NRVT? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

 

Van het NRVT krijg je dan de gelegenheid om deze PE-punten dit jaar in te halen. Kom je nog PE-punten te kort?

Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan of een stuur een mailtje naar info@rebs.nl met daarin jouw educatiebehoefte. We helpen je graag.

Dat is helaas niet mogelijk. Volgens het NRVT behoor je jaarlijks je educatie te volgen.  

Wil je ontzorgt worden bij het regelen van je permanente educatie voor NRVT en/of VastgoedCert? Vraag dan hier de REBS Permanente Educatie Service aan. We helpen je graag.

Dat is vervelend. We gaan het voor je oplossen. Vertel ons om welke opleiding en welke datums het gaat en welke PE-punten je mist. Dan nemen we namens jou contact op met het NRVT om te zorgen dat je PE-puntenoverzicht wordt bijgewerkt. 

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?