Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Een lekkere, gezonde lunch doet het goed bij onze deelnemers. En terecht, want tijdens een training of opleiding, heb je alle energie hard nodig. En niet alleen tussen 12 en 2, maar ook ’s ochtends, ’s middags en ‘s avonds. Om deze reden stellen onze deelnemers – en wij dus ook – hoge eisen aan de catering en checken we de kwaliteit ervan voortdurend. 

REBS verzorgt opleidingen door het hele land. Vind jouw opleiding

Je ontvangt een deelnamebevestiging per e-mail. Hierin staat ook het adres van de locatie.

REBS verrast graag met nieuwe en bijzondere locaties. Een toplocatie inspireert en motiveert. Het maakt je leerdag compleet! 

Verder letten wij bij de keuze op fris, gezellig en sfeervol. Bovendien houden deelnemers van veel glas en een comfortabel klimaat, met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. Verder moeten stoelen en tafels comfortabel zijn en komt de grootte van de ruimte overeen met de omvang van de groep.

Elke locatie moet goed bereikbaar zijn. Daarom selecteren we op ligging en aanwezigheid van parkeergelegenheid. Bovendien moet de locatie vanzelfsprekend makkelijk te vinden zijn. We proberen waar mogelijk ook rekening te houden met goede bereikbaarheid met het OV. 

DE REBS CAMPUS