Klantenservice

Veelgestelde vragen

Alle onderwerpen op een rijtje waar we klanten vaak mee helpen.

Dit verschilt per opleiding. Mocht een bepaald opleidingsniveau of voorkennis nodig zijn, dan staat dit aangegeven bij de betreffende opleiding.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor gericht advies en antwoord op je vragen.

Bellen035 2400 252
ChattenChat live met ons
Maileninfo@rebs.nl
 1. Ga naar onze website www.rebs.nl.
 2. Klik op de button 'Alle opleidingen'. Je kunt links je voorkeuren aangeven voor wat betreft vakgebied, startdatum of plaats.
 3. Je vindt een programmabeschrijving van de opleiding die je interesse heeft, onder de button 'Bekijk'. Ook lees je hier beoordelingen van anderen.
 4. Als je wilt, kun je de opleiding vergelijken met andere opleidingen. Zo maak je de beste keuze voor jezelf of je medewerkers. Volg de button 'Toevoegen aan vergelijking'.
 5. Schrijf je in via de button 'Schrijf je in voor deze opleiding'.
 6. Wil je de opleiding liever incompany (laten) volgen? Dat kan! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op

We houden graag rekening met jouw persoonlijke wensen. Volg je een speciaal dieet? Geef dit uiterlijk 2 werkdagen voor de start van de opleiding aan ons door via info@rebs.nl. Je kunt ook bellen met onze klantenservice op 035 - 2400 252. We zorgen ervoor dat de cateraar rekening houdt met je persoonlijke wensen.

Hoe kleiner de groep, hoe beter je kunt netwerken en ervaringen kunt uitwisselen. Een kleinere groep betekent meer persoonlijke aandacht van je docent en een beter resultaat.

REBS kiest bij de reguliere opleidingen bewust voor maximaal 25 deelnemers per groep. Hierdoor stijgt het leereffect. Klanten ervaren dit als groot voordeel.

Ja. In de definitieve bevestiging en de reminder die je van ons ontvangt, vind je een deelnemerslijst. Zo weet je wie er deelneemt aan jouw opleiding.

Als REBS-klant vertrouw je op ons dat je goed, veilig en met veel plezier een opleiding kunt volgen. Nu de wereld te maken heeft met de uitbraak van het coronavirus, realiseren we ons hoe belangrijk het is dat wij jouw vertrouwde opleidingspartner zijn.

Vooralsnog gaan al onze opleidingen gewoon door. In deze onzekere tijden begrijp ik volledig dat je misschien aarzelt om een opleidingsdag te volgen of om een opleiding te boeken. Ik kan je verzekeren dat REBS alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om jouw gezondheid te beschermen. Graag wil ik je uitleggen welke stappen wij nemen om in de opleidingen aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Hygiëneregels op locaties
Onze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, inclusief onze locaties. Volgens onze professionele locaties voldoen zij aan de strengste richtlijnen voor veiligheid en hygiëne. De locaties reinigen en desinfecteren de zaalruimtes volgens de hoogste normen. Hieronder vallen bijvoorbeeld tafels, stoelen en deurklinken. Ook worden alle gemeenschappelijke ruimtes gereinigd en gedesinfecteerd.

Maximaal 30 personen

Je volgt bij ons met maximaal 30 personen een opleiding. Volgens het RIVM zijn alle bijeenkomsten tot 100 personen nog toegestaan.

Gezondheid van docenten

Wij zijn in contact met onze docenten over hun gezondheid. De docenten die bijvoorbeeld griepverschijnselen hebben zullen wij niet inzetten in jouw opleiding.

Wijzigen bij griepverschijnselen

Heb je de griep? Ben je verkouden of heb je last van je luchtwegen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op en we helpen je onmiddellijk met het inplannen van een nieuwe opleidingsdag. Zo helpen we elkaar en anderen om de gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Tot slot. Tevreden klanten staan bij ons altijd centraal. Daarom zullen wij van dag tot dag bekijken of het verantwoord en veilig is om onze opleidingen door te laten gaan. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Als het onverhoopt niet meer veilig en verantwoord is, dan zullen we je direct hierover informeren.

Je kunt erop rekenen dat we er alles aan doen om jou een prettige opleiding te bezorgen. Erg bedankt dat je voor REBS hebt gekozen. Ik wens je veel leerplezier!

Hartelijke groet,

Matthijs Stroboer
Managing Partner REBS

 1. Klik op de button 'Opleidingen'. Kies de opleiding waarover je beoordelingen wilt lezen.
 2. Bij de opleiding vind je de button 'Bekijk'. Klik hierop.
 3. Onder de button 'Beoordelingen' kun je de ervaringen van anderen lezen.

REBS is eerlijk over de kosten. Bij de meeste opleidingen zijn de deelnamekosten inclusief locatiekosten, catering en studiemateriaal. Geen bijkomende kosten, tenzij anders door ons aangegeven. 

REBS beschikt over verschillende erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit. Zo zijn we erkend door het NRTO en CEDEO.

Het NRTO keurmerk staat voor kwaliteit en professionaliteit. Een NRTO-lid:

 • Is transparant
 • Is helder over de leeruitkomsten van opleidingen en trainingen
 • Meet de klanttevredenheid
 • Komt gemaakte afspraken na
 • Zet deskundige docenten, trainers en adviseurs in
 • Investeert in de deskundigheid van zijn personeel
 • Heeft zijn processen in orde
 • Streeft naar continu verbetering

Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Daar zijn we natuurlijk trots op!

Onze permanente educatieprogramma´s zijn geaccrediteerd door brancheorganisaties en kwaliteitsregisters als: NRVT, RICS, VastgoedCert, NVM, VastgoedPRO en De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

DE REBS CAMPUS

Heeft u een vraag?